MIljövänligt och naturligt

Doftljus och dofter till hemmet

Handgjorda rapsljus från Roslagen

Yvelis tillverkar doftljus i det vackra Roslagen. Vi har valt att använda rapsvax i vår tillverkning. Rapsvax är 100% naturligt och förnyelsebart och därför miljövänligt.

Vi använder de bästa råvaror som står att finna och alla produkter är tillverkade för hand.

Ljusen doftsätter vi med doftoljor av hög kvalitet eller eteriska dofter.

Hos oss på Yvelis kan du köpa doftljus, doftvax och doftpåsar i milda och väl avvägda dofter.

Miljövänliga doftljus

Yvelis återförsäljare

Våra utvalda återförsäljare runt om i Norden

Läs mer

Handgjorda ljus av rapsvax

Fraktfritt

Vi bjuder på frakten på alla ordrar över 500:-

Handgjorda ljus av rapsvax

Enhetsfrakt

Vi skickar din order med DHL Service Point 49:-

OBS!

Vi har haft strömavbrott efter stormen Alfrida i en vecka och dessutom åker bort på mässa nästa vecka, så jag kommer inte kunna tillverka ljus till era ordrar förrens v 4. Självklart skickar vi de som finns klara, men kontakta mej innan order vid de fall ni har bråttom kontakt@yvelis.se  Doftpinnar är inget problem att leverera! Vi beklagar verkligen!


Utvalda produkter

Miljövänliga doftljus av rapsvax

I vårt tillverkning har vi valt att tillverka ljus av rapsvax, det är till största delen vegetabiliskt och förnyelsebart och därför miljövänligt. Rapsvaxet vi använder innehåller en liten mängd bivax för bättre brinnegenskaper. Bivax är även känt för renande egenskaper av luften.

En annan stor fördel är att raps växer runt omkring oss och vaxet tillverkas i Europa. Sojavax som är ett mycket vanligt alternativ och som sojaljus görs av, tillverkas i USA och måste därför fraktas väldigt långt, rapsvax är därför ett bättre miljöalternativ.

Vi lägger ner stor omsorg på att hitta och testa oss fram till fina och unika dofter som doftar mjukt och väl avvägt utan att ta överhand eller orsaka huvudvärk. Det ska dofta gott i ditt hem när du eldar ett doftljus tillverkat av Yvelis.

Dessa ekovänliga doftljus tillverkar jag för hand här i Roslagen och varje ljus är tillverkat med omsorg och känsla. Jag är lyckligt lottad som får jobba med något jag älskar!

Ta väl hand om ditt ljus så får du njuta av ett härligt doftljus som brinner vackert och doftar länge utan att sota.

 

Doftljus och doftpåsar som doftar mjukt och väl avvägt.