Home » Yvelis » Ramlat ner för trappan

Ramlat ner för trappan

Jag lyckades göra en volt nerför vår trappa (inomhus) så slog mej rejält på hela ena sidan. Jag fick åka ambulans till sjukhuset då jag hade väldigt ont, efter röntgen så konstaterades att inget var brutet, men jag är rejält blåslagen.
Stor svullnad på höger höft/rumpan och axeln är illa slagen också. Troligtvis knäckte jag till ett revben och svanskotan då det skulle visa sej att jag hade ont (särskilt i svanskotan ett halvår efter)

 

Det här var en väldigt illa vald tid då jag och Jörgen skulle bila ner till Tyskland tre dagar senare…….omg…..jag fick åka ner i urtvättade mjukisbyxor som var det enda jag kom i, och palla upp filtar och kuddar runt mej så jag kunde sitta någorlunda, två dagar i bilen ner och två dagar upp..

Men det gick!

Sedan var det dags för mässan i Jönköping och veckan efter det Formex, med det gick det också