Home » Företaget » Mässor » Rapsljus » Hem & Villamässan är över

Hem & Villamässan är över

Hem & Villamässan i Älvsjö Stockholm blev en helt otrolig succé! Vi har träffat så många underbara människor och träffat fina utställningskollegor. Vi vill tacka alla som besökte vår monter. Vi har fått berätta mycket om vårt företag och om doftljusen vi tillverkar av rapsvax, de allra flesta hade inte hört talas om att man kunde göra ljus av raps.

hemovilla2014

Montern innan öppningen

Vi sålde slut på några dofter så det blev till att jag fick ställa mej vid grytorna när vi kom hem och tillverka flera ljus. Mycket jobb, men så värt det! Otroligt många positiva kommentarer om att dofterna på våra ljus var mjuka och ovanliga. Hallon & Sockervadd var en favorit men sålde mest gjorde Ren Bomull och Blodgrape & Lime.

10441219_880557698623787_7113454191638856112_n

Många besökare

Vi har redan bokat upp oss till nästa års Hem & Villamässa och kanske man även kan hinna med mässan i Göteborg nästa år också, det skulle ju vara jätteroligt. Göteborg är så himla mysigt!